fbpx

TERRASOVERKAPPINGEN

Terrasoverkappingen

Een terrasoverkapping wordt ervaren als vrijheid, en zorgt er voor dat je meer van je terras gebruik kunt maken, doordat het een beschutte plek creëert. De ‘buiten’ ervaring, zonder de nadelen. In onze showroom presenteren wij een compleet overzicht van terrasoverkappingen van Weinor® en Pallazzo®. Gerenommeerde kwaliteitsmerken met een goede garantie.

Brug tussen woonkamer en tuin

In de standaard uitvoering, komen terrasoverkappingen zonder wanden, waardoor ze een open karakter hebben. Hierdoor fungeren ze als een brug tussen woonkamer en tuin. Door gebruik te maken van dakpanelen van veiligheidsglas, is dit een zeer kwalitatief duurzame aanvulling voor de woning, omdat dit op de lange termijn mooi blijft, makkelijk reinigbaar is én de lichtinval behouden blijft. 

 

Er zijn tal van opties mogelijk, zoals heaters, LED-verlichting, speakers, vaste zijwanden, of zijwanden van bewegend glas. Wanneer de terrasoverkapping volledig wordt voorzien van glas en kan worden afgesloten, spreken we van een tuinkamer.

De tuinkamer specialist

Dé specialist

Voorberg Zonwering BV is dé specialist in terrasoverkappingen, veranda’s en tuinkamers in de regio. Bezoek onze gespecialiseerde pagina met alle ins & outs!

Al meer dan 30 jaar!

Voorberg Zonwering & Buitenleven levert en installeert al meer dan 30 jaar zonwering, overkappingen, buitenleven en raamdecoratie producten in de regio en bedient hiermee zowel particulieren, horeca en bedrijven.

Meer over terrasoverkappingen weten?

U bent van harte welkom om terrasoverkappingen in onze showroom te komen bekijken en de verschillende systemen te testen. Onder het genot van een kopje koffie geven wij u graag een goed advies, voor uw specifieke woonsituatie. Uiteraard met een scherpe prijs.