fbpx

TUINKAMERS

Tuinkamers

Een tuinkamer is een overkappingen met een glasdak, welke rondom is voorzien van vaste en/of bewegende glaswanden. Met bewegend glas kunt u zelf bepalen hoe de tuinkamer wordt gebruikt. Als afgesloten kamer, of als vrije doorloop naar de tuin. Een tweede woonkamer met een écht buitengevoel. Het buitenseizoen wordt nu écht verlengd!

 

In onze showroom presenteren wij een overzicht van tuinkamers van Weinor® en Pallazzo® met verschillende glaswandsystemen. Gerenomeerde kwaliteitsmerken met een goede garantie.

Glassystemen voor je tuinkamer

Er zijn verschillende mogelijkheden voor bewegende glassystemen. Een schuifwand en draai-schuifwand wordt het meest toegepast bij een tuinkamer. Afhankelijk van de specifieke situatie, informeren en adviseren wij u uiteraard over wat er het beste toegepast kan worden. 

 

Tal van opties

Verdere opties voor een tuinkamer zijn o.a. verschillende heatersystemen, maar denk ook aan serrezonwering en verticale zonwering (screens).

Wij presenteren: Pallazzo sQope ®.

Deze kubistische terrasoverkapping/tuinkamer is beschikbaar in twee varianten; aanbouw of vrijstaand.

 

Met 2 staanders kan een vrije overspanning van 7 meter gecreëerd worden. Een modern design met perfecte eigenschappen om grote terrassen te overkappen.

Dé tuinkamer specialist

Voorberg Zonwering & Buitenleven is dé specialist in terrasoverkappingen en tuinkamers. Bezoek onze gespecialiseerde pagina met alle ins & outs over een terrasoverkappingen of tuinkamer.

specialist in tuinkamers

Al meer dan 30 jaar!

Voorberg Zonwering & Buitenleven levert en installeert al meer dan 30 jaar zonwering, overkappingen, buitenleven en raamdecoratie producten in de regio en bedient hiermee zowel particulieren, horeca en bedrijven.

Meer over tuinkamers weten?

U bent van harte welkom om de tuinkamers in onze showroom te komen bekijken en de werking er van te testen. Onder het genot van een kopje koffie geven wij u graag een goed advies, voor uw specifieke woonsituatie. Uiteraard met een scherpe prijs.