fbpx

TUINKAMERS

Tuinkamers

Tuinkamers zijn overkappingen met een glasdak, welke rondom zijn voorzien van vaste en/of bewegende glaswanden. Met bewegend glas kunt u zelf bepalen hoe de tuinkamer wordt gebruikt. Als afgesloten kamer, of als vrije doorloop naar de tuin. Een tweede woonkamer met een écht buitengevoel. Het buitenseizoen wordt nu écht verlengd!

 

In onze showroom presenteren wij een overzicht van tuinkamers van Weinor® en Pallazzo® met verschillende glaswandsystemen. Gerenomeerde kwaliteitsmerken met een goede garantie.

Tuinkamers en glassystemen

Er zijn verschillende mogelijkheden voor bewegende glassystemen. De schuifwand en draai-schuifwand zijn de meest toegepaste glaswanden bij tuinkamers. Afhankelijk van de specifieke situatie, informeren en adviseren wij u uiteraard over wat er het beste toegepast kan worden. 

 

Tal van opties

Verdere opties voor een tuinkamer zijn o.a. verschillende heatersystemen, geintegreerde speakersystemen, maar denk ook aan terrasvloerenserrezonwering en screens.

Wij presenteren: Pallazzo sQope ®.

Deze kubistische terrasoverkapping is beschikbaar in twee varianten; aanbouw of vrijstaand.

 

Met 2 staanders kan een vrije overspanning van 7 meter gecreëerd worden. Een modern design met perfecte eigenschappen om grote terrassen te overkappen.

Dé tuinkamer specialist

Voorberg Zonwering & Buitenleven is dé specialist in terrasoverkappingen en tuinkamers. Bezoek onze gespecialiseerde pagina met alle ins & outs over terrasoverkappingen en tuinkamers.

specialist in tuinkamers

Al meer dan 25 jaar!

Voorberg Zonwering & Buitenleven levert en installeert al meer dan 25 jaar zonwering en buitenleven producten in de regio en bedient hiermee zowel particulieren, horeca en bedrijven in de regio.

Meer over tuinkamers weten?

U bent van harte welkom om de tuinkamers in onze showroom te komen bekijken en de werking er van te testen. Onder het genot van een kopje koffie geven wij u graag een goed advies, voor uw specifieke woonsituatie. Uiteraard met een scherpe prijs.