fbpx

VEROSOL

Verosol

De binnenzonwering van Kvadrat Verosol combineert de voordelen van raamdecoratie en buitenzonwering in één product. Hiermee onderscheidt zij zich duidelijk van de concurrenten, doordat ze het beste zon reflecterende doek van de wereld produceert. Met doeken die tot wel 83% reflecteren zijn de Verosol producten gelijkwaardig aan buitenzonwering.

Wat maakt Verosol zo speciaal?

De stoffen van Kvadrat Verosol worden voorzien van een gemetalliseerd laagje en bieden daardoor ongeëvenaarde prestaties als het gaat om reflectie en visueel comfort. Onze gemetalliseerde raambekleding weert de zon, de bijbehorende warmte én hinderlijk licht. Tegelijkertijd creëer je met één en hetzelfde product sfeer, gezelligheid, comfort en een verbeterde akoestiek.

 

De hoogwaardige materialen en unieke processen die worden gebruikt om deze stoffen te produceren, resulteren in een eindproduct zonder compromis. 

Thermische isolatie

De gemetalliseerde achterkant van de stof zorgt ook voor effectieve isolatie van ramen, waardoor het warmteverlies in de winter en de warmtewinst in de zomer aanzienlijk verminderen.

 

Verosol producten geven de beste combinatie van zonwering én isolatie voor de ramen in uw woning of bedrijfsgebouw, gedurende alle seizoenen van het jaar. Dit leidt tot aanzienlijke besparingen in energiekosten en verminderde CO²-uitstoot.

Bespaar tot 25% op je energierekening!

Gemetalliseerde raambekleding is voorzien van een unieke, metalen laag. Op warme dagen weerkaatst deze laag zonlicht en warmteopbouw terug naar buiten. Daardoor blijft het binnen aangenaam koel. In de winter zorgt het gemetalliseerde textiel juist voor extra isolatie. Daardoor blijft je gestookte warmte beter behouden en de temperatuur in je kamer comfortabel warm. Zo bespaar je energiekosten voor airconditioning en verwarming. Dit levert een besparing op tot maar liefst 25%.

De ideale klimaatbeheersing

Gemetalliseerde stoffen van Kvadrat Verosol kunnen tot maar liefst 85% van de zonnestralen weerkaatsen. In de winter zorgt dezelfde laag voor een goede isolatie. Hierdoor zorg je voor een hanteerbaar binnenklimaat en minder behoefte aan verwarming en koeling. Zo kun je op jaarbasis tot maar liefst 25% aan energie besparen.

Een unieke werking

In de zomer zorgt het metaallaagje voor een zonwerend effect d.m.v. reflectie, waardoor het binnen koel blijft. In de winter zorgt ditzelfde laagje er juist voor dat de warmte binnen blijft. Daarnaast blijft het zicht naar buiten toe behouden, terwijl je overdag toch van je privacy blijft genieten.

Het Kvadrat Verosol effect

Gemetalliseerde binnenzonwering van Kvadrat Verosol reflecteert zonlicht direct terug naar buiten, waardoor een ruimte in de zomer koel blijft.
In de winter biedt dezelfde laag een isolerende werking waardoor het warmteverlies door ramen wordt beperkt. Zo kun je besparen op verwarmings- en koelingskosten.

Smart Solar Shading

Oververhitting in uw woning of appartement?

Oververhitting van woningen komt tegenwoordig veel voor, doordat woningen zeer goed geïsoleerd zijn. Heeft u last van oververhitting in uw appartement of woning omdat er geen buitenzonwering op de gevel kan/mag hangen? Is er daarnaast minimale ventilatie én overmatig naar binnen stralend zonlicht?

 

Wij zijn Smart Solar Shading gecertificeerd en kunnen alle zonwering meten op isolatiewaarden. Bij oververhitting door bovengenoemde problemen, bevelen wij raambekleding van Kvadrat Verosol aan.

Al meer dan 30 jaar!

Voorberg Zonwering BV levert en installeert al meer dan 30 jaar raamdecoratie/binnenzonwering, buitenzonwering en buitenleven producten, zoals terrasoverkappingen, textiel- en lamellendaken. Hiermee bedienen wij zowel particulieren, horeca en bedrijven in de regio.

Meer over Verosol binnenzonwering weten?

U bent van harte welkom om de Kvadrat Verosol producten in onze showroom te komen bekijken en de werking er van te testen. Onder het genot van een kopje koffie geven wij u graag een goed advies, voor uw specifieke woonsituatie. Uiteraard met een scherpe prijs.