fbpx

LUXAFLEX RAAMDECORATIE

Luxaflex raamdecoratie

Op zoek naar Duette® shades, Silhouette® shades, Twist® shades, houten en aluminium jaloezieën, rolgordijnen, plissé gordijnen en/of lamellen? Luxaflex® raamdecoratie is er voor ieder raam met een subliem passend product. Wij presenteren in onze showroom een compleet overzicht van raambekledingen van Luxaflex raamdecoratie en Luxaflex shutters. Uiteraard beschikken wij over grondige kennis van de gehele reeks producten. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden voor uw specifieke situatie en voor uw persoonlijke behoeften. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat alles bij u wordt opgemeten en vakkundig wordt geplaatst.

Houten jaloezieën

De houten jaloezieën zijn gemaakt van de beste houtmaterialen en houtalternatieven en voorzien uw ramen van een tijdloze stijl. Kies uit een prachtig kleurenpalet dat varieert van trendy wit en grijs tot chique zwart of prachtige natuurlijke houttinten.

 

Geef je houten jaloezieën een persoonlijk tintje met een schitterende afwerking uit de Luxaflex raamdecoratie collectie van decoratieve banden. Van de badkamer tot aan de keuken en van de woonkamer tot aan de slaapkamer. Duurzame houten jaloezieën zijn de perfecte aanvulling in alle ruimten in uw huis.

Vouwgordijnen

Van prachtige doorzichtige materialen tot verduisterende opties. Vouwgordijnen geven elk interieur meer flair. Luxaflex heeft twee speciale series, Tijdloos Wonen en Elegant Wonen, welke zijn gemaakt met expertise, zorg en kwaliteit.

De unieke stoffen van vouwgordijnen hebben enorm gevarieerde looks, van klassiek linnen tot tijdloze patronen en trendy kleuren. De kleuren benadrukken de natuurlijke schoonheid van de materialen. Met Luxaflex raamdecoratie wordt je huis nog mooier!

 

Duette® shades

Silhouette® shades

Luxaflex logo

Luxaflex® heeft een prachtige collectie gordijnen met een luxe uitstraling, gemaakt van hoge kwaliteitsmaterialen én een hoge kwaliteit afwerking.

Prachtige collectie gordij van Luxaflex bij Voorberg Zonwering BV.

Sfeervol en elegant

De Luxaflex collectie gordijnen biedt je de keuze uit 135 verschillende stoffen en 11 voeringstoffen van hoge kwaliteit, die een warm gevoel in elke kamer creëren.

 

Eindeloos combineren

Onze kamerhoge gordijnen geven elke kamer een warme sfeer en accentueren de ramen. Bovendien bevordert deze raambekleding de akoestiek in huis. Er is een grote keuze aan off-whites, natureltinten en subtiele vergrijsde kleuren. De rustgevende natuur is terug te zien in de dessins, die veelal gebaseerd zijn op natuurlijke elementen.

 

Verschillende stoffen

De verschillende soorten gordijnstoffen zorgen dat je optimaal kan spelen met de mate van licht en privacy. Zo zijn er transparante gordijnen, semi-transparante gordijnen, lichtdoorlatende gordijnen en verduisterende gordijnen op maat. Deze onderscheiden zich door de prachtige stoffen, subtiele afwerkingen en ze zijn gemaakt van de beste materialen. Breng een bezoek aan onze showroom, en we leggen alles graag uit.

Twist® shades

Met Twist® Shades kun je eenvoudig twee stoffen langs elkaar schuiven in een open, half open of volledig gesloten positie. Zo creëer je de perfecte uitstraling voor je raam met Luxaflex raamdecoratie, passend bij je stemming en sfeer en kan je spelen met lichtinval en privacy.

 

De Twist® Shades zien er schitterend uit in kamers met zeer grote ramen. Plaats ze naast elkaar om een echt stijlstatement te maken met een fantastische lichtregeling.

Aluminium jaloezieën

Een designklassieker die licht en privacy regelt. Onze horizontale jaloezieën zijn vervaardigd met lamellen van uiterst veerkrachtig aluminium die hun vorm niet verliezen en beschikken over een ingebouwde “terugspringfunctie”.

 

De op maat gemaakte Jaloezieën zijn superstrak en tijdloos modieus. Ze bieden uitstekende lichtregulering en privacy in de klassieke Luxaflex raamdecoratie stijl die past bij elke inrichting. De vele mogelijkheden voor uw horizontale jaloezie zoals keuze uit tientallen kleuren, maten en structuren.

Al meer dan 30 jaar!

Voorberg Zonwering & Buitenleven levert en installeert al meer dan 30 jaar zonwering, overkappingen, Luxaflex raamdecoratie en buitenleven producten in de regio en bedient hiermee zowel particulieren, horeca en bedrijven.

Meer over Luxaflex raamdecoratie weten?

U bent van harte welkom om alle Luxaflex raamdecoratie producten in onze showroom te komen bekijken en de werking er van te testen. Onder het genot van een kopje koffie geven wij u graag een goed advies, voor uw specifieke woonsituatie en uw persoonlijke behoeften. Uiteraard met een scherpe prijs!