fbpx

Markiezen

Markiezen

Één van de oudste vormen van buitenzonwering, met een traditionele uitstraling. De gesloten zijkant beperkt zoninval. Natuurlijk beschikbaar in talrijke kleuren en uitvoeringen.

Klassieke sfeermaker

De markies is dé sfeermaker onder de zonwering. Een mooie sierlijke klassieke vormgeving, welke altijd vrolijk oogt. Het maakt niet uit of het oude panden in de stad zijn, of een klassiek vrijstaand herenhuis. De markies laat het pand stralen in al haar facetten.

 

Verwen uw gevel en uzelf met mooie markiezen, op maat gemaakt met traditioneel houten of aluminium omkapping. 

Page uitvalschermen en markiezen foto markies 1

Markies ideaal voor winkels

Markiezen zijn reclamedragers bij uitstek. Uw naam en/of logo wordt met een speciaal proces op het markiesdoek geprint, zodat uw markiesdoek lang dienst kan doen. Met een fris beletterde markies wordt de gevel van uw winkelpand direct een in het oog springende publiekstrekker.

 

Markiesdoek vervangen

Heeft u al een markies, maar wilt u een nieuw doek? Winkel omgebouwd naar een nieuwe stijl en u wilt de buitenkant meenemen? Wij kunnen uw doek opnieuw overtrekken, zodat u weer een fris doek & duidelijk logo heeft, passend bij de gevel van uw winkel. De staat van de omkapping is hierbij ook van belang!

Al meer dan 30 jaar!

Voorberg Zonwering & Buitenleven levert en installeert al meer dan 30 jaar zonwering, buitenleven en raamdecoratie producten in de regio en bedient hiermee zowel particulieren, horeca en bedrijven.

Meer over markiezen weten?

U bent van harte welkom om markiezen in onze showroom te komen bekijken en de werking te testen. Onder het genot van een kopje koffie geven wij u graag een goed advies, voor uw specifieke woon- of bedrijfssituatie. Uiteraard met een scherpe prijs.