fbpx

Rolluiken

Rolluiken

Rolluiken zijn verticaal werkende systemen, welke worden opgeborgen in een beschermende cassette van aluminium. Waar screens vaak puur voor zonwering worden gebruikt, vullen rolluiken dat aan met extra eigenschappen, zoals bijv. thermische isolatie, maar ook geluidsisolatie. 

Rolluiken

Rolluiken zijn bestand tegen regen, wind, zon, inbrekers en nog veel meer. Woont u tegenover een school of langs een drukke weg, heeft u onregelmatige werktijden ? U zult versteld staan hoe stil het bij u wordt als onze monteurs weg zijn.

 

Inbrekers in de buurt ? Met onze extra inbraakwerende opties slaapt u weer prima. Natuurlijk houden wij ook het aanzicht van uw woning in het oog, diverse kastvormen en vele kleuren, gewoon, standaard, zonder meerprijs.

Page screens en rolluiken foto rolluiken 1
rolluiken

Rolluiken voor bedrijven

Rolluiken werken flink inbraakvertragend, waardoor ze naast woningen, ook goed toegepast kunnen worden voor bedrijfspanden. Met één druk op de knop doet u de rolluiken naar beneden en uw winkel geniet direct van de extra bescherming.

Oplevering van uw product

Alle systemen werken alleen optimaal als ze met zorg zijn gemonteerd. Onze monteurs hebben er plezier in om het netjes te doen, voor een tevreden oplevering.  Dat kleine beetje extra aandacht kost niets meer en maakt soms het verschil tussen jarenlang plezier of jarenlang ergernis.  

Al meer dan 30 jaar!

Voorberg Zonwering & Buitenleven levert en installeert al meer dan 30 jaar rolluiken, buitenzonwering en raamdecoratie/binnenzonwering producten in de regio en bedient hiermee zowel particulieren, als bedrijven en horeca.

Meer over screens en/of rolluiken weten?

U bent van harte welkom om deze systemen in onze showroom te komen bekijken en de werking te testen. Onder het genot van een kopje koffie geven wij u graag een goed advies, voor uw specifieke woonsituatie. Uiteraard met een scherpe prijs.