fbpx

Terraszonwering

Terraszonwering

Goede terraszonwering brengt sfeer en schaduw op het terras. Terraszonwering is een verzamelnaam. waar een aantal producten onder vallen met verschillende eigenschappen. Op een zomerse morgen ontbijten met het gezin of op een zwoele avond een glas wijn drinken met vrienden? Een terrasscherm zorgt voor privacy, tempert het zonlicht en beschermt tegen weersinvloeden.

Knikarmschermen

Een knikarmscherm is nog steeds een populaire oplossing voor het terras. Makkelijk te bedienen, met een gesloten cassette voor bescherming tegen de elementen. Natuurlijk horen daar ook de kleurrijke doeken bij.

 

Kies het doek dat bij je past en laat je door ons adviseren over de mate van warmte- en lichtwering. De huidige technische weefsels zijn licht en sterk en garanderen jarenlang terrasplezier. In onze showroom zijn diverse gerenomeerde merken te vinden, zoals Weinor, Luxaflex Outdoor en Brustor. Merken met goede producten en garanties.

Een textieldak voor windbestendigheid

Tegenwoordig wordt er ook vaak gekozen voor nog meer windbestendige zonwering. Een knikarmscherm kan bij veel wind gaan deinen, wat behoorlijke schade kan veroorzaken aan de gevel. Vooral in de kustgebieden, op balkons van penthouses en andere windrijke gebieden is het dan beter om te kiezen voor een textieldak. Deze textieldaken zijn ook stabiel bij grotere afmetingen!

 

In onze showroom vindt je textieldaken van Weinor, Luxaflex Outdoor en Brustor.  

Een vouwdak voor windstabiliteit en regenwering

Een vouwdak is een variant van een textieldak, welke naast windbestendig ook volledig waterdicht is. Vouwdaken zijn net als textieldaken geschikt voor plaatsting in de kustgebieden, op balkons van penthouses en andere windrijke gebieden. In de horeca/gastronomie worden vouwdaken veel toegepast voor de genoemde eigenschappen én omdat de zijden van glaswanden kunnen worden voorzien.

 

In onze showroom vindt je vouwdaken van Weinor, Brustor en KE.  

Page terraszonwering foto lamellendak

Terraszonwering voor vrijstaande terrassen

Heeft u een vrijstaand terras, bijv. achterin uw tuin, en wilt u daar lekker genieten, maar toch worden beschermd tegen te krachtige zonnestralen? Dan kunt u het beste kiezen om uw vrijstaande terras te voorzien van een vrijstaand textieldak, zoals bijv. de Cubola.

 

Dient het vrijstaande terras naast zonwering, ook tegen alle soorten neerslag te beschermen? Ook daar zijn oplossingen voor, door bijv. een vrijstaand lamellendak te plaatsen, zoals bijv. de Brustor type 150XL. Lamellendaken zijn ook ideaal voor het overkappen van een jacuzzi!

Zonweringsdoek vervangen

Is de hardware van je terraszonwering nog prima in orde, maar het zonweringdoek heel vies, deels versleten, of kapot? Wellicht is het doek gescheurd? Weet dan dat het doek van je terraszonwering, prima vervangen kan worden.

 

Dickson® is dè fabrikant van zonweringsdoeken en fabriceert prachtige doekcollecties van technisch hoogwaardige materialen. Ben je de oude doekkleur zat? Of wellicht heb je het terras vernieuwd, en past de doekkleur totaal niet meer in het geheel? Vervang het zonweringsdoek met de diverse moderne of klassieke kleurdesigns en je brengt écht direct sfeer op je terras!

Al meer dan 30 jaar!

Voorberg Zonwering & Buitenleven levert en installeert al meer dan 30 jaar zonwering, buitenleven en raamdecoratie producten in de regio en bedient hiermee zowel particulieren, horeca en bedrijven.

Meer over terraszonwering weten?

U bent van harte welkom om deze systemen in onze showroom te komen bekijken en de werking te testen. Onder het genot van een kopje koffie geven wij u graag een goed advies, voor uw specifieke woonsituatie. Uiteraard met een scherpe prijs.