fbpx

KNIKARMSCHERM

Kleurrijke bescherming op je terras met een knikarmscherm

Een knikarmscherm is een populaire oplossing voor het terras. Makkelijk te bedienen, met een gesloten cassette voor bescherming tegen de elementen. Natuurlijk horen daar ook de kleurrijke doeken bij. Kies het doek dat bij je past en laat je door ons adviseren over de mate van warmte- en lichtwering. De huidige technische weefsels zijn licht en sterk en garanderen jarenlang terrasplezier.

Page terraszonwering foto knikarmscherm 2

Een Knikarmscherm
de functionele sfeermaker!

Een knikarmscherm is nog steeds een populaire oplossing voor het terras. Makkelijk te bedienen, met een gesloten cassette voor bescherming tegen de elementen.

 

Is de zon te fel? Een knikarmscherm creëert schaduw en verkoeling. Dit betekent dat je op warme dagen gewoon ontspannen en comfortabel van je terras kunt genieten. Doordat een knikarmscherm een hellingshoek heeft, geeft het ook beperkt bescherming tegen een buitje.

Page terraszonwering foto knikarmscherm 3

Doekkleuren knikarmscherm

De tijd dat een knikarmscherm standaard in de kleur oranje kwam, is gelukkig voorbij. Aangezien je terras een plek is, waar je graag wilt vertoeven, zijn mooie kleuren uitermate belangrijk, aangezien kleuren sfeer bepalen.

 

Er zijn tal van kleurcollecties verkrijgbaar, van vrolijk en fleurig naar klassieke, naar strak en modern. Het kan allemaal. Kies het doek dat bij je past en laat je door ons adviseren over de mate van warmte- en lichtwering. De huidige technische weefsels zijn licht, sterk en garanderen jarenlang terrasplezier.

Voorberg Zonwering BV verkoopt alleen sterke merken. Dit betekent dat wij knikarmschermen leveren van grote innovatieve merken met een hoge kwaliteit, een mooie afwerking, met verfijnde techniek én waarbij een goede garantie is geregeld. 

Weinor
Luxaflex logo
Brustor

Weinor ®

Weinor ® staat al jaren bekend om haar mooie zonweringsproducten, de vele innovatieve ideeën, de vele design awards, maar natuurlijk ook om haar geweldige Duitse kwaliteit.

Luxaflex Outdoor ®

Waar Luxaflex ® bekend staat om haar mooie binnenzonwering- en raamdecoratieproducten, staat Luxaflex Outdoor ® bekend om haar mooie gamma aan buitenzonwering producten. Mooie designs welke de verschillende functionaliteiten voor terras zonwering afdekken.

Brustor ®

Onze zuiderburen hebben met Brustor ® een zonweringsfabrikant van hoge klasse. Zij staat bekend om haar mooie slanke en strakke innovatieve designs, functionaliteit en top kwaliteit.

Waarom voor een knikarmscherm kiezen?

Knikarmschermen zijn in de basis helemaal perfect voor je terras of balkon. Het multifunctionele gebruik zorgt dat ze makkelijk bedienbaar zijn, koelte brengen op warme dagen, beschermen tegen schadelijke UV-straling en/of beschermen bij een buitje én met de kleurrijke doeken enorm veel sfeer brengen op je terras of balkon. Een knikarmscherm wordt idealiter toegepast in windarme situaties.

Doek vervangen knikarmscherm

Is je knikarmscherm nog prima in orde, maar het zonweringdoek heel vies, deels versleten, of kapot? Wellicht is het doek gescheurd? Weet dan dat het doek van je knikarmscherm, uitvalscherm, of andere zonwering, prima vervangen kan worden.

 

Dickson® is dé fabrikant van zonweringsdoeken en fabriceert prachtige doekcollecties van technisch hoogwaardige materialen. Ben je de oude doekkleur zat? Of wellicht heb je het terras vernieuwd, en past de doekkleur totaal niet meer in het geheel? Vervang het zonweringsdoek met de diverse moderne of klassieke kleurdesigns en je brengt écht sfeer op je terras!

Dé specialist in knikarmschermen

Voorberg Zonwering BV is specialist in knikarmschermen. Wij letten op de details, wat een vereiste is wanneer je met maatwerk te maken hebt. Wij verkopen knikarmschermen met een mooi design en een hele goede techniek en kwaliteit, zodat je er lang van kunt genieten.

www.luxe-knikarmscherm.nl

Al 30 jaar!

Voorberg Zonwering BV levert en installeert al 30 jaar zonwering en buitenleven producten in de regio en bedient hiermee zowel particulieren, horeca en bedrijven.

Meer over knikarmschermen weten?

U bent van harte welkom om de knikarmschermen in onze showroom te komen bekijken en de werking er van te testen. Onder het genot van een kopje koffie geven wij u graag een goed advies, voor uw specifieke woonsituatie. Uiteraard met een scherpe prijs.

Heeft u nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op, of breng een bezoek aan onze showroom. We helpen u graag verder met het kiezen van de perfecte zonwering, raamdecoratie, terrasoverkapping of tuinkamer voor uw woning en beantwoorden graag al uw vragen.

De verschillende specialisaties van Voorberg Zonwering BV zijn onder diverse websites ondergebracht. Neem een kijkje en bewonder wat er allemaal verkrijgbaar en mogelijk is.