fbpx

Screens

Screens

Kwaliteits verticaalschermen

Screens of verticaalschermen zijn er in vele kwaliteiten. Ons compleet assortiment screens is verkrijgbaar als normale screen, òf in een windvaste variant, waarbij een speciaal ritssysteem er voor zorgt dat het screendoek niet gaat klapperen bij wind. Oerdegelijk en fraai afgewerkt, waarbij bijv. de Beaufort screen van Luxaflex, zonder zichtbare bevestigingen wordt gemonteerd.

 

Tevens is er keuze in verschillende kastvormen en kastkleuren, evenals doekkleuren. En… voor -bijna- elk budget! Bij Voorberg krijgt u volledige service; advies, inmeten, plaatsen en wanneer nodig ‘nazorg met een smile’.

Oplevering van uw product

Alle systemen werken alleen optimaal als ze met zorg zijn gemonteerd. Onze monteurs hebben er plezier in om het netjes te doen, voor een tevreden oplevering. Dat kleine beetje extra aandacht kost niets meer en maakt soms het verschil tussen jarenlang plezier of jarenlang ergernis.  

Al meer dan 25 jaar!

Voorberg Zonwering & Buitenleven levert en installeert al meer dan 25 jaar zonwering en buitenleven producten in de regio en bedient hiermee zowel particulieren, horeca en bedrijven.

Meer over screens weten?

U bent van harte welkom om alle screensystemen in onze showroom te komen bekijken en de werking te testen. Onder het genot van een kopje koffie geven wij u graag een goed advies, voor uw specifieke woonsituatie. Uiteraard met een scherpe prijs.