fbpx

Screens

Screens

Screens; strak en zeer efficiënt!

Zoek je zonwering waarbij geen uitval gewenst is, omdat je er vaak langs loopt, òf omdat het gelegen is op een andere verdieping? Dan kom je al snel uit op screens. Screens zijn verticaalschermen met een zeer strakke look. Daarnaast zijn screens zeer efficiënt als zonwering, waardoor ze veel worden toegepast bij moderne woningen.

Voorberg Zonwering BV page screens ZWL windvaste screens 1

Screens: onopvallende zonwering

Screens worden zo gemonteerd, dat ze geen inbreuk maken op de karakteristieke vormgeving en architectuur van de woning, behalve dat ze de raampartijen afdekken in de kleur van het hoogwaardige screendoek. Hierdoor worden ze naast woningen, ook veel toegepast voor appartementen. Hierbij wordt het screendoek zoveel mogelijk afgestemd op de vereiste kleur/kleuren welke door de VVE wordt  aangehouden voor het complex.

Screens als warmteregulatie

Doordat de warmte aan de buitenzijde wordt geweerd, komt dit niet het huis in, wat zorgt voor een goede warmteregulatie. Hierdoor zijn ze ideaal voor het tegengaan van oververhitting binnenshuis, in de warme maanden. Dit is vooral van toepassing bij woningen en appartementen, waarbij de architect gebruik maakt van veel grote raampartijen voor de inval van veel natuurlijk licht.

Voorberg Zonwering BV - page screens - ZWL windvaste screens 2
Voorberg Zonwering BV page screens Luxaflex windvaste screens 2

Kwaliteits verticaalschermen

Screens of verticaalschermen zijn er in vele kwaliteiten. Ons compleet assortiment screens is verkrijgbaar als normale screen, òf in een windvaste variant, waarbij een speciaal ritssysteem er voor zorgt dat het screendoek niet gaat klapperen bij wind. Oerdegelijk en fraai afgewerkt. Onze ZWL screens zijn standaard al van topkwaliteit voor de meest gangbare situaties. Voor situaties waar de bevestigingen niet zichtbaar dienen te zijn, is de Beaufort screen van Luxaflex de ideale oplossing.

 

Tevens is er keuze in verschillende kastvormen en kastkleuren, evenals doekkleuren. En… voor -bijna- elk budget! Bij Voorberg krijgt u volledige service; advies, inmeten, plaatsen en wanneer nodig ‘nazorg met een smile’.

Screens en privacy

Screendoek wordt van hoogwaardig materiaal gemaakt en is op een bepaalde manier geweven, zodat je er van één kant doorheen kunt kijken. Het zicht is altijd naar de zijde toe, waar het meeste licht aanwezig is. Dit betekent dat je overdag eigenlijk altijd zicht hebt van binnen naar buiten en niet andersom. Wanneer je ‘s avonds het licht aan hebt in huis, is dit precies omgekeerd, omdat het buiten donkerder is dan binnen. Dit betekent dat de privacy alleen gedurende de dag optimaal wordt gewaarborgd.

Voorberg Zonwering BV page screens Luxaflex windvaste screens 1

Oplevering van uw product

Alle systemen werken alleen optimaal als ze met zorg zijn gemonteerd. Onze monteurs hebben er plezier in om het netjes te doen, voor een tevreden oplevering. Dat kleine beetje extra aandacht kost niets meer en maakt soms het verschil tussen jarenlang plezier of jarenlang ergernis.  

Al meer dan 30 jaar!

Voorberg Zonwering & Buitenleven levert en installeert al meer dan 30 jaar zonwering, buitenleven en raamdecoratie producten in de regio en bedient hiermee zowel particulieren, horeca en bedrijven.

Meer over screens weten?

U bent van harte welkom om alle screensystemen in onze showroom te komen bekijken en de werking te testen. Onder het genot van een kopje koffie geven wij u graag een goed advies, voor uw specifieke woonsituatie. Uiteraard met een scherpe prijs.