fbpx
Erfal binnenzonwering

Erfal binnenzonwering & raamdecoratie

Hoge kwaliteit raamdecoratie, van normaal tot esthetisch design. Meet zich moeiteloos met de top in raamdecoratie én heeft oplossingen voor afwijkende raamvormen, zodat alle ramen perfect met je interieur kunnen samensmelten.

PLISSÉ GORDIJNEN

Honinggraadplissé / Plissé gordijn / L-plissé

Erfal binnenzonwering
Honinggraadplissé

De honinggraatplissé is een bijzondere vorm van plissé. Het dankt zijn naam aan de speciale honingraatstructuur. Dit komt door twee achter elkaar liggende plisséstoffen, die aan de vouwrand met elkaar zijn verbonden. Aan de binnenkant van de stof vormt zich door de opbouw van het weefsel een isolerende luchtlaag die zowel warmte en koude weghoudt. In de zomer blijft de hitte buiten en in de winter blijft de warmte in de kamer.
Ervaar de multifunctionaliteit van de honinggraatplissé van Erfal binnenzonwering en profiteer van de combinatie van bescherming tegen de zon, verduistering, warmte-stop, energiebesparing en geluidsabsorptie.

Erfal binnenzonwering
Plissé gordijnen

Plisségordijnen zijn een van de meest populaire modellen onder de zonneweringsmiddelen omdat ze zeer veelzijdig zijn. Een plissé-installatie is gemaakt van een speciale, zonwerende stof met ingewerkte, permanente plooien. Deze kunnen als een harmonica tot een smal pakket worden samengevouwen of uit elkaar getrokken het venster gedeeltelijk of volledig bedekken. De stof is boven en onderaan smalle rails bevestigd en neer en wordt door een speciaal snoertechniek geleid. De op maat gemaakte systemen kunnen traploos worden gepositioneerd op het raam en zijn eenvoudig te bedienen.
Ervaar de huiselijke diversiteit met plissés van Erfal binnenzonwering en beslis volledig individueel hoeveel licht er naar binnen moet vallen volgens uw stemming, situatie of het seizoen.

Erfal binnenzonwering
L-plissé

Bij L-Plissés van Erfal binnenzonwering zijn de plooien groter als normaal. In plaats van de standaard plooimaat van 25mm inspireren L-Plissés bijzonder met plooimaten van 32mm en 42mm breedte. De 42mm variant is met name geschikt voor grote raampartijen. Met L-Plissés kan naar persoonlijke voorkeur met het binnenkomende licht worden gespeeld.

 

Toepassingsmogelijkheden:

  • Rechthoekige ramen
  • Ramen in kamerhoogte afmeting
  • Middel grote tot grote ramen, doorlopende raampartijen en schuifdeuren.

Erfal binnenzonwering
Plissé gordijnen voor afwijkende raamvormen

Heb je afwijkende raam-/deurvormen? Erfal binnenzonwering & raamdecoratie heeft daar goede oplossingen voor. Duitse techniek en degelijkheid! Breng bij afwijkende raam-/deurvormen een bezoek aan onze showroom. Maak duidelijke foto’s op je mobiel van je afwijkende raam/deur(partijen) en stuur deze met de globale maatvoering door. Wij gaan dan voor je aan de slag en informeren & adviseren je vervolgens over welke Erfal binnenzonwering producten toegepast kunnen worden in jouw persoonlijke situatie in je kamer/woning, of in je bedrijfspand.

 

Logo Erfal colour edit

Op een nieuwe manier je kamers ervaren!

Hoge kwaliteit stoffen, kleuren, designs en trends in raamdecoratie.

JALOEZIEËN

voor elk raam, elke deur en afwijkende raampartijen

Erfal raamdecoratie – Aluminium jaloezieën
Basic Line – Slope Line – Mega View – Flexx Line – Iso Line – Sky Line – Maxi Line Plus – Maxi line Plus Hout

Jaloezieën zijn een groot onderdeel van Erfal raamdecoratie. Naast de normale aluminium jaloezieën maakt Erfal ook aluminium jaloezieën voor afwijkende raamvormen en tal van andere specifieke toepassingen. De alu jaloezie blijft een classic in raamdecoratieland en Erfal is zeer gunstig geprijsd!

 

De raamdecoratiecollectie van Erfal binnenzonwering kunnen wij  je via de collectie staalboeken tonen, zodat je alle verschillende kleuren en designs zelf kunt zien en de kwaliteit van de stoffen/materialen met je eigen handen kunt voelen en ervaren! In 2024 zullen de meest gangbare producten ook in de showroom hangen.

Erfal raamdecoratie – Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn helemaal hot! Mooie natuurlijke of effen kleuren en structuren. Erfal raamdecoratie zorgt dat je ook bedient wordt met topkwaliteit houten jaloezieën. Hoge kwaliteit hout, een natuurlijke woonstijl, sfeervol, warme tinten, luxueus, strak én stijlvol! Dat hoort op en top bij de houten jaloezie!

 

Twee houten jaloezie series, met koorden en ladderbanden mogelijk in aangepaste kleuren. Voor de montage is wandmontage of plafondmontage mogelijk.

  • Pure Wood is verkrijgbaar in vijf lamellen van bamboe en twee kunststoflamellen. Drie lamelbreedtes (25, 35 en 50mm) en in totaal 77 houtkleuren.
  • Woodline wordt gemaakt van van duurzaam geteeld Phoenix-hout met een laag gewicht. Woodline heeft een standaard lamelbreedte van 50mm en is verkrijgbaar in 7 aantrekkelijke houtkleuren.

Dakramen

Binnenzonwering & raamdecoratie specifiek voor dakramen!

Dakramen laten veel licht binnen. In het voorjaar, het najaar, maar vooral in de zomer vaak een beetje te veel, waardoor oververhitting optreedt. Erfal heeft hier prachtige raamdecoratie oplossingen voor. Uitermate fijn om te felle zon te weren en binnen de temperatuur aangenaam te houden.

 

Erfal raamdecoratie maakt hiervoor jaloezieën, plissés, honinggraadplissés en rolgordijnen, allen met zeer goede, mooie en stevige geleiders, waardoor je raamdecoratie op zijn plaats blijft als je je dakraam open doet. Wel zo fijn, want het moet makkelijk en functioneel zijn, maar natuurlijk ook mooi ogen!

Rolgordijnen

Gewoon makkelijk en normaal, maar luxe kan ook!

Erfal raamdecoratie
Rolgordijnen

Een klassieker onder raamdecoratie en binnenzonwering. Eenvoudig in gebruik, makkelijke technologie en een bijzonder aanpassingsvermogen. Erfal binnenzonwering heeft diverse modellen en opties, waardoor je licht perfect kunt reguleren, met alle gebruiksgemak van dien. Door middel van een breed aanbod aan kleuren, patronen, stoffen en volants legt u effectieve accenten in uw ruimtes.

 

Erfal binnenzonwering & raamdecoratie heeft ook mooie, stevige zij geleiders als optie, waardoor je rolgordijn zeer strak oogt en je kozijn geheel afsluit.

Erfal raamdecoratie
Duo rolgordijn

Het extravagante alternatief voor het rolgordijn is het duo rolgordijn – een ware metamorfose aan het raam. Afwisselend ondoorzichtig of transparant geweven stroken, karakteriseren het exclusieve stofgordijn. Deze wordt via een tweedelig onderprofiel met rolgordijn en een verzwaring omgeleid en rolt dubbel gelaagd voor de voorkant van het raam omhoog of omlaag.

 

Afhankelijk van de positie van de stof, ontstaan verschillende transparanties en fascinerende spelletjes van licht en schaduw, en dat alles met slechts een handgreep. Het duo rolgordijn overtuigt door speciale technische verfijning. Zijn toepassingsmogelijkheden op computerwerkplekken, in openbare plaatsen en in vochtige ruimten zijn divers.

Al meer dan 30 jaar!

Voorberg Zonwering BV levert en installeert al meer dan 30 jaar raamdecoratie/binnenzonwering producten, alsmede terraszonwering, overkappingen, tuinkamers, en textiel-/lamellendaken in de regio en bedient hiermee zowel particulieren, horeca en bedrijven.

Meer over Erfal binnenzonwering weten?

U bent van harte welkom in onze showroom in Maassluis, om de Erfal collectie te komen bekijken en de kwaliteit met eigen handen te voelen. Goed advies voor uw specifieke woonsituatie en uiteraard met een scherpe prijs.