fbpx

Horren

Kwaliteits horsystemen

Het hele jaar lekker je woning ventileren, zonder last te hebben van vliegjes, wespen en (tijger)muggen, of pollen bij een allergie? Niets is zo aangenaam als een hor, omdat deze systemen zijn gemaakt voor een makkelijke bediening en … gemak dient de mens!

 

Wij verkopen horsystemen van Unilux en Luxaflex (voorheen Hamstra). Vertrouwde merken met goed uitgedachte technische systemen, kwaliteitsmaterialen én een goede garantie, zodat u er van op aan kunt, dat u jaren lang plezier heeft van uw hor.

Plissé hordeur

Voor de enkele deur is de plissé hordeur dé uitkomst. Het gaas vouwt  netjes op in de cassette en het systeem is stabiel door gebruik te maken van een ondergeleider.

Kwaliteits materialen zorgen voor een lichte bediening en een langdurig gebruik. Uiterst doorzichtig gaas is wel zo fijn, zodat de natuurlijke lichtinval grotendeels behouden blijft. 

 

Afhankelijk van merk zijn er diverse kleine verschillen, zoals bijv. sluitingen, borstels, type gaas en gaaskleur. Laat weten wat u zoekt en wij adviseren u graag!

schuifpui

Plissé hor voor een schuifpui

Ook voor de schuifpui wordt er een specifieke hor gemaakt, zodat je alles gewoon open kunt doen en je huis lekker kunt laten luchten, zonder alle nadelen. Door gebruik van een speciale ondergeleider, is het systeem zeer stabiel. 

 

Afhankelijk van merk zijn er diverse kleine verschillen, zoals bijv. sluitingen, borstels, type gaas en gaaskleur. Laat weten wat u zoekt en wij adviseren u graag!

 

 

Plissé hor voor openslaande deuren

Openslaande deuren zijn ideaal bij mooi weer. Helemaal wanneer je het combineert met een speciale hordeur, zodat je alles open kunt doen, maar ook alle beestjes en/of pollen buiten kunt houden. Oftewel…best of both worlds.

 

Stabiel door ondergeleiders en een zeer gemakkelijke en lichte bediening. Wel zo fijn! Afhankelijk van merk zijn er wat kleine verschillen, waar wij u graag op wijzen, zodat de plisséhordeur aan uw eisen en voorkeuren voldoet.

Vaste hor of rolhor voor ramen

Voor ramen zijn de vaste hor en de rolhor het meest gebruikelijk. De vaste hor kunt u in zijn geheel er uit halen. De rolhor wordt gemonteerd in een cassette, zodat deze makkelijk en snel kan worden ingezet. Afhankelijk van merk zijn er wat verschillen in gaas en gaaskleur, maar over het algemeen zijn deze horren zeer identiek. 

horren

Bezoekt u onze showroom voor een horsysteem? Maak dan even situatiefoto’s van uw gesloten én geopende raam/deur en neem deze mee. Onze specialisten informeren en adviseren u graag!

Al meer dan 30 jaar!

Voorberg Zonwering & Buitenleven levert en installeert al meer dan 30 jaar horren, raamdecoratie/binnenzonwering, buitenzonwering, overkappingen textiel-/lamellendaken en buitenleven producten in de regio en bedient hiermee zowel particulieren, horeca en bedrijven.

Meer over horren weten?

U bent van harte welkom om alle verschillende horsystemen in onze showroom te komen bekijken en de werking te testen. Onder het genot van een kopje koffie geven wij u graag een goed advies, voor uw specifieke woonsituatie. Uiteraard met een scherpe prijs.