fbpx

SERREZONWERING

Serrezonwering

Serrezonwering is bedoeld om de temperatuur onder een glasdak, een terrasoverkapping of in een tuinkamer aangenaam te houden. Dit zonweringssysteem is technisch hoogwaardig en wordt vaak geïnstalleerd met een zon/windautomaat. Hierdoor heeft u er geen omkijken meer naar en wordt alles automatisch geregeld. Zo heeft u optimaal rendement van uw investering.

Bovenliggende serrezonwering

De WGM 2030 van Weinor is als serrezonwering de absolute topper voor boven uw terrasoverkapping, veranda of tuinkamer. Deze bovenliggende serrezonwering kan in veel situaties worden toegepast voor alle soorten en merken veranda’s of tuinkamers.

 

Heb je een Weinor terrasoverkapping, dan is deze bovenliggende serrezonwering perfect geïntegreerd en vormt het één geheel. Oerdegelijk en in staat om breedtes tot 650 cm uit één stuk te overbruggen. Door een ingenieus veersysteem staat het doek onder grote spanning. Het kan daardoor ook bij wat meer wind worden gebruikt. Bij voldoende hellingshoek loopt het water automatisch weg.

Weinor-serrezonwering-Sottezza-ondergemonteerd

Onderliggende serrezonwering

De Weinor Sottezza II onderzonwering wordt onder het glasdak van je veranda/terrasoverkapping of tuinkamer geplaatst. Dit betekent dat deze serrezonwering niet aan de elementen wordt blootgesteld en je doek dus ook niet vies wordt. Wel zorgt de Sottezza II serrezonwering dat je beschermt wordt tegen te felle en schadelijke zonnestralen, zodat je op de warme dagen aangenaam kunt genieten en ontspannen. Ook dit zonweringsysteem van Weinor kan op maat worden gemaakt voor andere merken veranda’s, terrasoverkappingen of tuinkamers.

Al meer dan 25 jaar!

Voorberg Zonwering & Buitenleven levert en installeert al meer dan 25 jaar zonwering en buitenleven producten in de regio en bedient hiermee zowel particulieren, horeca en bedrijven in de regio.

Meer over serrezonwering weten?

U bent van harte welkom in onze showroom, waar wij u, onder het genot van een kopje koffie, graag van een goed advies voorzien voor uw specifieke woonsituatie.