fbpx

SERREZONWERING

Serrezonwering

Serrezonwering is bedoeld om de temperatuur onder een glasdak, een terrasoverkapping of in een tuinkamer aangenaam te houden en wordt vaak geïnstalleerd met een zon/windautomaat. Hierdoor heeft u er geen omkijken meer naar en wordt alles automatisch geregeld. Zo heeft u optimaal rendement van uw investering.

Weinor serrezonwering

Weinor maakt technisch hoogwaardige serrezonwering voor boven én onder uw glasdak. De WGM 2030 van Weinor is de absolute topper. Oerdegelijk en in staat om breedtes tot 650 cm uit één stuk te overbruggen.

 

Door een ingenieus veersysteem staat het doek onder grote spanning. Het kan daardoor ook bij wat meer wind worden gebruikt. Bij voldoende hellingshoek loopt het water automatisch weg.

Al meer dan 25 jaar!

Voorberg Zonwering & Buitenleven levert en installeert al meer dan 25 jaar zonwering en buitenleven producten in de regio en bedient hiermee zowel particulieren, horeca en bedrijven in de regio.

Meer over serrezonwering weten?

U bent van harte welkom in onze showroom, waar wij u, onder het genot van een kopje koffie, graag van een goed advies voorzien voor uw specifieke woonsituatie.