fbpx

SERREZONWERING

Serrezonwering

Serrezonwering is bedoeld om de temperatuur onder het glasdak van een terrasoverkapping, veranda, of in een tuinkamer aangenaam te houden. Een houten veranda voorzie je hiermee van een cabriodak. Dit zonweringssysteem is technisch hoogwaardig en wordt vaak geïnstalleerd met een zon/windautomaat. Hierdoor heeft u er geen omkijken meer naar en wordt alles automatisch geregeld. Zo heeft u optimaal rendement van uw investering.

Bovenliggende serrezonwering Weinor

De WGM 2030 bovengemonteerde serrezonwering van Weinor is een absolute topper voor boven uw terrasoverkapping, veranda of tuinkamer. Deze bovenliggende serrezonwering kan in veel situaties worden toegepast voor alle soorten en merken veranda’s of tuinkamers.

 

Heb je een Weinor terrasoverkapping, dan is deze bovenliggende serrezonwering perfect geïntegreerd en vormt het één geheel. Oerdegelijk en in staat om breedtes tot 650 cm uit één stuk te overbruggen. Door een ingenieus veersysteem staat het doek onder grote spanning. Het kan daardoor ook bij wat meer wind worden gebruikt. Bij voldoende hellingshoek loopt het water automatisch weg.

Onderliggende serrezonwering Weinor

De Weinor Sottezza II ondergemonteerde serrezonwering wordt onder het glasdak van je veranda/terrasoverkapping of tuinkamer geplaatst. Dit betekent dat deze serrezonwering niet aan de elementen wordt blootgesteld en je doek dus ook niet vies wordt. 

 

De Sottezza II serrezonwering zorgt dat je beschermt wordt tegen te felle en schadelijke zonnestralen, zodat je op de warme dagen aangenaam kunt genieten en ontspannen. Ook dit zonweringssysteem van Weinor kan op maat worden gemaakt voor andere merken veranda’s, terrasoverkappingen of tuinkamers.

Voorberg Zonwering BV verkoopt alleen sterke merken. Dit betekent dat wij serrezonwering leveren van grote innovatieve merken met een hoge kwaliteit, een mooie afwerking, met verfijnde techniek én waarbij een goede garantie is geregeld. 

Weinor

Al jaren staat Weinor ® bekend om haar mooie zonweringsproducten, de vele innovatieve ideeën, de vele design awards, maar natuurlijk ook om haar geweldige hoge Duitse kwaliteit.

 

Brustor

Onze zuiderburen hebben met Brustor ® een zonweringsfabrikant van hoge klasse. Zij staat bekend om haar mooie slanke en strakke innovatieve designs, functionaliteit en top kwaliteit.

 

 

Brustor B126 bovengemonteerde serrezonwering

De B126 bovengemonteerde serrezonwering van Brustor is perfect om de temperatuur onder je snikhete overkapping, veranda of tuinkamer te reguleren en werkt het meest efficiënt, door de zon van buiten de veranda te weren en van schaduw te voorzien.

 

De oplossing voor rechthoekige overkappingen, veranda’s, serres en tuinkamers met (of zonder) glasdak en past op nagenoeg elke constructie. Dankzij de gepatenteerde uitschuifbare extensie wordt bovendien 1,25 meter extra schaduw gecreëerd.

Brustor B127 bovengemonteerde serrezonwering

De B127 bovengemonteerde serrezonwering van Brustor wordt specifiek toegepast bij onregelmatige vormen van overkappingen, veranda’s en tuinkamers, maar ook bij erkers met schuine of afgeronden hoeken.

 

Wat maakt het verschil tussen de Brustor B126 en B127 bovengemonteerde serrezonwering? De geleiders van de B126 zijn aan de buitenzijde, in het kader geplaatst, specifiek voor montage op rechthoekige oppervlakken. De geleiders van de B127 zijn meer naar binnen geschoven, voor toepassing bij genoemde onregelmatige vormen.

Een ander groot verschil is dat het doek van de B127 niet aan de zijkanten strakgetrokken wordt, terwijl dit bij de B126 wel gebeurt.

Al 30 jaar!

Voorberg Zonwering & Buitenleven levert en installeert reeds 30 jaar zonwering en buitenleven producten in de regio en bedient hiermee zowel particulieren, horeca en bedrijven in de regio.

Meer over serrezonwering weten?

U bent van harte welkom in onze showroom, waar wij u, onder het genot van een kopje koffie, graag van een goed advies voorzien voor uw specifieke woonsituatie. 

Heeft u nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op, of breng een bezoek aan onze showroom. We helpen u graag verder met het kiezen van de perfecte zonwering, terrasoverkapping of tuinkamer voor uw woning en beantwoorden graag al uw vragen.

De verschillende specialisaties van Voorberg Zonwering BV zijn onder diverse websites ondergebracht. Neem een kijkje en bewonder wat er allemaal verkrijgbaar en mogelijk is.