fbpx

LAMELLENDAKEN

Lamellendaken

Lamellendaken zijn een uitkomst wanneer u een 100% waterdichte overkapping wilt realiseren aan de gevel, maar ook wanneer u van een vrijstaand terras een knusse omgeving wilt creëren, waar u de hele dag kunt genieten. Een BBQ of feestje met regenachtig weer kan dus gewoon doorgaan.

 

De zijkanten van het lamellendak kunnen optioneel voorzien worden van screens of glaswanden, waardoor u extra privacy en windbescherming kunt creëren. Ideaal wanneer u bijv. een Jacuzzi wilt overkappen, òf inkijk te voorkomen van buren, om heerlijk te loungen.

De lamellendak specialist

Dé lamellendak specialist

Voorberg Zonwering & Buitenleven is dé lamellendak specialist in de regio. Bezoek onze gespecialiseerde pagina met alle ins & outs over lamellendaken.

Al meer dan 25 jaar!

Voorberg Zonwering & Buitenleven levert en installeert al meer dan 25 jaar zonwering en buitenleven producten in de regio en bedient hiermee zowel particulieren, horeca en bedrijven in de regio.

Meer over lamellendaken weten?

U bent van harte welkom om de lamellendaken in onze showroom te komen bekijken en de werking er van te testen. Onder het genot van een kopje koffie geven wij u graag een goed advies, voor uw specifieke woonsituatie. Uiteraard met een scherpe prijs.