fbpx

LAMELLENDAKEN

Lamellendaken

Lamellendaken zijn een uitkomst wanneer u een 100% waterdichte overkapping wilt realiseren aan de gevel, maar ook wanneer u van een vrijstaand terras een knusse omgeving wilt creëren, waar u de hele dag kunt genieten. Een BBQ of feestje met regenachtig weer kan dus gewoon doorgaan.

 

De zijkanten van het lamellendak kunnen optioneel voorzien worden van screens of glaswanden, waardoor u extra privacy en windbescherming kunt creëren. Ideaal wanneer u bijv. een Jacuzzi wilt overkappen, òf inkijk te voorkomen van buren, om heerlijk te loungen.

De lamellendak specialist

Dé lamellendak specialist

Voorberg Zonwering & Buitenleven is dé lamellendak specialist in de regio. Bezoek onze gespecialiseerde pagina met alle ins & outs over lamellendaken.

Al meer dan 30 jaar!

Voorberg Zonwering & Buitenleven levert en installeert al meer dan 30 jaar zonwering, overkappingen, buitenleven en raamdecoratie producten in de regio en bedient hiermee zowel particulieren, horeca en bedrijven.

Meer over lamellendaken weten?

U bent van harte welkom om de lamellendaken in onze showroom te komen bekijken en de werking er van te testen. Onder het genot van een kopje koffie geven wij u graag een goed advies, voor uw specifieke woonsituatie. Uiteraard met een scherpe prijs.