fbpx

VOUWDAKEN

Vouwdaken

Een vouwdak is ideaal wanneer je een cabrio-zonwering wilt toepassen op je terras. Het werkt en toont net even anders dan het standaard textieldak, maar heeft in principe dezelfde toepassing. Bruikbaar bij warme, zonnige dagen met veel wind, maar ook bij minder weer kun je nu met een ultra gezellige sfeer gebruik maken van je terras. Windstabiel, dus perfect voor in de kustregio. 

Brustor B300

Een langer en beter buitenleven draait om het creëren van een comfortabel plekje waar je volledig tot rust kan komen en genieten van de gezonde buitenlucht, beschermd tegen te felle zon en weersinvloeden. Laat dat nu net één van de sterke punten zijn van het Brustor B300 vouwdak.

 

Bij Brustor zijn schroeven niet zichtbaar en loopt de waterafvoer via een geïntegreerd gootsysteem in de staanders. Dit zon- en regenwerende vouwdak bedien je met een afstandsbediening of simpelweg met je smartphone. Het dak kan gedeeltelijk of volledig opengeschoven worden waardoor er geen lichtverlies ontstaat in de woning of op het horecaterras.

Weinor PergoTex

Bescherming tegen wind, regen en uv-straling – maar ook het openlucht-gevoel: het PergoTex II vouwdak van Weinor is flexibel inzetbaar en geeft u meer tijd in de buitenlucht. Wanneer u wilt genieten van de zon, is een druk op de knop genoeg – en het doek vouwt zich op. Wordt het weer slechter, sluit het vouwdak dan gewoon weer. 

 

Weinor is de marktleider waarbij diverse punten er uit springen: hoge stabiliteit, Duitse makelaardij met een prachtig technisch en optisch ontwerp, top kwaliteit poedercoating, geintegreerde waterafvoer én LED-verlichting.

Dé vouwdak specialist

Voorberg Zonwering BV is dé textieldak en vouwdak specialist in de regio. Wij voeren gerenommeerde topmerken met een goede garantie! Bezoek onze gespecialiseerde pagina met alle ins & outs over onze textiel- én vouwdaken.

Specialist in textieldaken

Al meer dan 30 jaar!

Voorberg Zonwering & Buitenleven levert en installeert al meer dan 30 jaar zonwering, overkappingen, buitenleven en raamdecoratie producten in de regio en bedient hiermee zowel particulieren, horeca en bedrijven.

Meer over vouwdaken weten?

U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom in het oude centrum van Maassluis. Onder het genot van een kopje koffie geven wij u graag een goed advies, voor uw specifieke woonsituatie. Uiteraard met een scherpe prijs.