fbpx

VOUWDAKEN

Vouwdaken

Een vouwdak is ideaal wanneer je een cabrio-zonwering wilt toepassen op je terras. Het werkt en toont net even anders dan het standaard textieldak, maar heeft in principe dezelfde toepassing. Bruikbaar bij warme, zonnige dagen met veel wind, maar ook bij minder weer kun je nu met een ultra gezellige sfeer gebruik maken van je terras. Windstabiel, dus perfect voor in de kustregio. 

Weinor PergoTex

Bescherming tegen wind, regen en uv-straling – maar ook het openlucht-gevoel: het PergoTex II vouwdak van Weinor is flexibel inzetbaar en geeft u meer tijd in de buitenlucht. Wanneer u wilt genieten van de zon, is een druk op de knop genoeg – en het doek vouwt zich op. Wordt het weer slechter, sluit het vouwdak dan gewoon weer. 

 

Weinor is de marktleider waarbij diverse punten er uit springen: hoge stabiliteit, Duitse makelaardij met een prachtig technisch en optisch ontwerp, top kwaliteit poedercoating, geintegreerde waterafvoer én LED-verlichting.

KE 

KE is marktleider in Zuid Europa, waar door de extreme warmte veel vraag is naar dit soort systemen, voor het creëren van schaduw. De ervaring van KE in deze warme gebieden is duidelijk terug te zien in de technische eigenschappen van de serie vouwdaken en het Italiaanse design toont zeer strak.

 

De zijkanten kunnen optioneel worden voorzien van screens, zodat te felle zon of een laagstaande zon, goed geweerd kan worden. Door screens wordt ook de privacy gewaarborgd, doordat inkijk naar binnen wordt voorkomen.

Dé vouwdak specialist

Voorberg Zonwering & Buitenleven is dé vouwdak specialist in de regio. Bezoek onze gespecialiseerde pagina met alle ins & outs over textiel- én vouwdaken.

Specialist in textieldaken

Al meer dan 25 jaar!

Voorberg Zonwering & Buitenleven levert en installeert al meer dan 25 jaar zonwering en buitenleven producten in de regio en bedient hiermee zowel particulieren, horeca en bedrijven in de regio.

Meer over vouwdaken weten?

U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom in het oude centrum van Maassluis. Onder het genot van een kopje koffie geven wij u graag een goed advies, voor uw specifieke woonsituatie. Uiteraard met een scherpe prijs.