fbpx

Uitvalschermen

Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn geschikt voor situaties waar geen doorloopvrijheid is vereist. Net als bij terraszonwering is er keuze uit veel prachtige kleurdesigns en geavanceerde doekmaterialen.

Uitvalschermen

Een uitvalscherm is een windvaste vensterzonwering, geschikt voor ramen op etages, voor balkons maar natuurlijk ook voor op de begane grond. Een beperking is dat je er niet onderdoor kunt lopen, zoals dit bij terraszonwering wel kan. 

 

Een fraaie gesloten cassette ondersteunt de doekrol en zorgt er voor dat het systeem netjes en droog wordt opgeborgen. Zo is uw doek altijd beschermd tegen de elementen, zodat het lang mee kan gaan.

Page uitvalschermen en markiezen foto uitvalscherm 1
Page uitvalschermen en markiezen foto uitvalscherm 2

Balkon hoekarmscherm

Veel appartementencomplexen hebben balkons, waar de zonwering niet op bepaalde punten bevestigd kan òf mag worden. In de zomermaanden betekent dit oververhitting in de woning. In de wintermaanden betekent dit vaak verblinding door een laagstaande zon.

 

In veel gevallen, kan bij dit soort balkons een hoekarmscherm worden gemonteerd, zodat uw woning een schaduwrijk gebied wordt en een prettige leefbare woonsituatie wordt gecreërd.

Zonweringsdoek vervangen

Is de hardware van je uitvalscherm nog prima in orde, maar het zonweringdoek heel vies, deels versleten, of kapot? Wellicht is het doek gescheurd? Weet dan dat het doek van je uitvalscherm prima vervangen kan worden.

 

Dickson® is dè fabrikant van zonweringsdoeken en fabriceert prachtige doekcollecties van technisch hoogwaardige materialen. Ben je de oude doekkleur zat? Of wellicht heb je het terras vernieuwd, en past de doekkleur totaal niet meer in het geheel? Vervang het zonweringsdoek met de diverse moderne of klassieke kleurdesigns en je brengt écht direct sfeer op je terras!

Al meer dan 30 jaar!

Voorberg Zonwering & Buitenleven levert en installeert al meer dan 30 jaar zonwering, buitenleven en raamdecoratie producten in de regio en bedient hiermee zowel particulieren, horeca en bedrijven.

Meer over uitvalzonwering weten?

U bent van harte welkom om deze systemen in onze showroom te komen bekijken en de werking te testen. Onder het genot van een kopje koffie geven wij u graag een goed advies, voor uw specifieke woonsituatie. Uiteraard met een scherpe prijs.