fbpx

SHUTTERS

De luxe uitstraling van Shutters

Het is altijd prettig als u de mate van het daglicht dat door uw ramen valt zelf kunt regelen. Met shutters gaat dat heel gemakkelijk. De lamellen worden gekanteld voor de gewenste hoeveelheid licht of privacy. Daarnaast kunnen secties opengeklapt worden, zodat het zonlicht volledig naar binnen kan schijnen. 

 

Shutters zijn stijlvol en tijdloos door de integratie van moderne én klassieke elementen. Ze geven een prachtige luxe sfeer in elke woning en woonsituatie én zijn functioneel als binnenzonwering, en/of om privacy te creëren. Een passend pronkstuk bij elk raam en interieur.

Strak, eigentijds én sfeervol

Alle shutters worden op maat gemaakt. Ze zijn leverbaar met of zonder verticale bedieningsstok. Verder kun je kiezen uit verschillende lamelmaten en diverse bedienings opties. Scharnieren zijn niet zichtbaar, doordat deze zijn verborgen in de zijstijl van het shutter-paneel. Ze geven shutters een strakke, eigentijdse look én zijn ijzersterk.

 

Jasno shutter materialen

Jasno heeft twee verschillende typen shutters, zijnde Primewood en Aqualine. Beide type shutters hebben een eigen uitstraling en andere eigenschappen voor een bepaalde functionaliteit. Zo is het Aqualine-type bijv. van kunststof gemaakt, specifiek voor plaatsing in badkamers.

Dé shutter specialist

Voorberg Zonwering is dé shutter specialist. Wij zijn perfectionistisch tot in de kleinste details. Dat moet ook wel wanneer je met maatwerk te maken hebt. Wij verkopen shutters, welke een verrassende schoonheid hebben, met ongeëvenaarde kwaliteit en perfectie.

Al meer dan 25 jaar!

Voorberg Zonwering & Buitenleven levert en installeert al meer dan 25 jaar zonwering en buitenleven producten in de regio en bedient hiermee zowel particulieren, horeca en bedrijven.

Meer over shutters weten?

U bent van harte welkom om de shutters in onze showroom te komen bekijken en de werking er van te testen. Onder het genot van een kopje koffie geven wij u graag een goed advies, voor uw specifieke woonsituatie. Uiteraard met een scherpe prijs.