fbpx

TEXTIELDAKEN

Textieldaken

Het textieldak of pergolazonwering is dé oplossing wanneer je op warme zonnige dagen, met veel wind, zonder problemen de zonwering uit wilt hebben staan. Ideaal dus voor in de kustregio. Maar ook tijdens minder mooie dagen is dit dé oplossing om van het terras te genieten.

 

Een textieldak wordt daarnaast toegepast als zonwering voor grote afmetingen. Dit type zonwering zorgt bovendien voor sfeer en beslotenheid op het terras. Afhankelijk van de hellingshoek en het type dak kan het systeem ook volledig regenbestendig worden gemaakt.

Stabiele zonwering

Vooral in de kustgebieden, op balkons van penthouses en andere windrijke gebieden is het kiezen van een stabiele zonwering zeer belangrijk, om schade te voorkomen. Een textieldak is ook stabiel bij grotere afmetingen en kan daardoor ook worden gebruikt voor grote oppervlakten. 

 

Als cabrio-overkapping van het terras, is het textieldak een échte sfeer maker, waar je heerlijk onder kunt vertoeven. Ook ideaal wanneer je niet een terrasoverkapping wilt, maar wel stabiele zonwering én een heerlijke beschermde lounge plek voor de familie. 

 

Zoek je een andere variant van een textieldak? Kijk dan ook even naar een vouwdak.

Specialist in textieldaken

Dé textieldak specialist

Voorberg zonwering & buitenleven is dé textieldak én vouwdak specialist in de regio. Bezoek onze gespecialiseerde pagina met alle ins & outs over textieldaken en vouwdaken.

Al meer dan 25 jaar!

Voorberg Zonwering & Buitenleven levert en installeert al meer dan 25 jaar zonwering en buitenleven producten in de regio en bedient hiermee zowel particulieren, horeca en bedrijven in de regio.

Meer over textieldaken weten?

U bent van harte welkom om de textieldaken in onze showroom te komen bekijken en de werking er van te testen. Onder het genot van een kopje koffie geven wij u graag een goed advies, voor uw specifieke woonsituatie. Uiteraard met een scherpe prijs.