fbpx

LUXAFLEX

Luxaflex

Panelen, jaloezieën, rolgordijnen, plisségordijnen, lamellen? Voor ieder raam heeft Luxaflex wel een passend product. Wij presenteren in onze showroom een compleet overzicht van raambekledingen van Luxaflex® en MultiSol®. Uiteraard beschikken wij over grondige kennis van de gehele reeks producten. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden voor uw specifieke situatie. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat alles bij u wordt opgemeten en vakkundig wordt geplaatst.

Houten jaloezieën

De houten jaloezieën zijn gemaakt van de beste houtmaterialen en houtalternatieven en voorzien uw ramen van een tijdloze stijl. Kies uit een prachtig kleurenpalet dat varieert van trendy wit en grijs tot chique zwart of prachtige natuurlijke houttinten.

 

Geef je houten jaloezieën een persoonlijk tintje met een schitterende afwerking uit de Luxaflex collectie van decoratieve banden. Van de badkamer tot aan de keuken en van de woonkamer tot aan de slaapkamer. Duurzame houten jaloezieën zijn de perfecte aanvulling in alle ruimten in uw huis.

Duette®

Twist® shades

Met Twist® Shades kun je eenvoudig twee stoffen langs elkaar schuiven in een open, half open of volledig gesloten positie. Zo creëer je de perfecte uitstraling voor je raam, passend bij je stemming en sfeer en kan je spelen met lichtinval en privacy.

 

De Twist® Shades zien er schitterend uit in kamers met zeer grote ramen. Plaats ze naast elkaar om een echt stijlstatement te maken met een fantastische lichtregeling.

Jaloezieën

Een designklassieker die licht en privacy regelt. Onze horizontale jaloezieën zijn vervaardigd met lamellen van uiterst veerkrachtig aluminium die hun vorm niet verliezen en beschikken over een ingebouwde “terugspringfunctie”.

 

De op maat gemaakte Jaloezieën zijn superstrak en tijdloos modieus. Ze bieden uitstekende lichtregulering en privacy in de klassieke Luxaflex stijl die past bij elke inrichting. De vele mogelijkheden voor uw horizontale jaloezie zoals keuze uit tientallen kleuren, maten en structuren.

Vouwgordijnen

Van prachtige doorzichtige materialen tot verduisterende opties. Vouwgordijnen geven elk interieur meer flair. Luxaflex heeft twee speciale series, Tijdloos Wonen en Elegant Wonen, welke zijn gemaakt met expertise, zorg en kwaliteit.

De unieke stoffen van vouwgordijnen hebben enorm gevarieerde looks, van klassiek linnen tot tijdloze patronen en trendy kleuren. De kleuren benadrukken de natuurlijke schoonheid van de materialen. Zo wordt je huis nog mooier.

 

Al meer dan 25 jaar!

Voorberg Zonwering & Buitenleven levert en installeert al meer dan 25 jaar zonwering en buitenleven producten in de regio en bedient hiermee zowel particulieren, horeca en bedrijven.

Meer over binnenzonwering weten?

U bent van harte welkom om alle Luxaflex producten in onze showroom te komen bekijken en de werking er van te testen. Onder het genot van een kopje koffie geven wij u graag een goed advies, voor uw specifieke woonsituatie. Uiteraard met een scherpe prijs.