fbpx

LUXAFLEX SHUTTERS

De luxe uitstraling van Luxaflex Shutters

Het is altijd prettig als u de mate van het daglicht dat door uw ramen valt zelf kunt regelen. Met Luxaflex shutters gaat dat heel gemakkelijk. De lamellen worden gekanteld voor de gewenste hoeveelheid licht of privacy. Daarnaast kunnen secties opengeklapt worden, zodat het zonlicht volledig naar binnen kan schijnen. 

 

Luxaflex shutters zijn stijlvol en tijdloos door de integratie van moderne én klassieke elementen. Ze geven een prachtige luxe sfeer in elke woning en woonsituatie én zijn functioneel als binnenzonwering, en/of om privacy te creëren. Een passend pronkstuk bij elk raam en interieur.

Breed toepasbaar

Luxaflex shutters zijn breed toepasbaar en passen bij vele interieurstijlen en -smaken. Shutters hebben verstelbare lamellen, waardoor het licht gebroken wordt. Op deze manier kun je de hoeveelheid zonlicht zodanig regelen dat het mooi naar binnen valt, zonder hinderlijke schittering of straling. Shutters staan bekend als sfeerverhogende en elegante raamdecoratie die tegelijkertijd ook nog eens erg functioneel zijn. Door te kiezen voor de juiste kleur versterk je het decoratieve aspect.

Shutters Luxaflex
Shutters Luxaflex

Shutters; strak, eigentijds én sfeervol

Alle Luxaflex shutters worden op maat gemaakt. Ze zijn leverbaar met of zonder verticale bedieningsstok. Verder kun je kiezen uit verschillende lamelmaten en diverse bedienings opties. Scharnieren zijn niet zichtbaar, doordat deze zijn verborgen in de zijstijl van het shutter-paneel. Ze geven een strakke, eigentijdse look én zijn ijzersterk.

Luxaflex shutters kleuren

De kleur van je raambekleding geeft sfeer en uitstraling aan je interieur. Luxaflex® Shutters zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, naast een brede collectie standaardkleuren waar je uit kunt kiezen. Bij verreweg de meeste shutters die in Nederland worden gekocht, kiest men voor neutrale kleuren zoals wit, crème, beige en zwart. Een logische en veilige keuze. Zo creëer je rust in een interieur en laat je de andere elementen naar voren komen.

Shutters Luxaflex
Luxaflex logo

Luxaflex® heeft prachtige shutters met een luxe uitstraling, gemaakt van hoge kwaliteitsmaterialen, een hoge kwaliteit afwerking én … super makkelijk te bedienen.

Luxaflex shutters

Elements lijn

De Elements lijn is gemaakt van kunststof, waardoor deze geschikt zijn voor de badkamer of keuken en zijn beschikbaar in 24 standaardkleuren of, tegen meerpijs, in elke gewenste RAL-kleur.

 

Essential lijn

De Essentials lijn is volledig gemaakt van mdf en leverbaar in 9 kleuren. Dit is een mooie, hoogwaardige basis shutter.

 

Supreme editie

De Supreme editie is een houten shutter met keuze uit 24 lakkleuren van Abachi-hout of 23 beitskleuren van Paulownia-hout. Het hout van de Supreme Shutters wordt op een speciale manier gezaagd, waardoor kwalitatief hoogwaardige shutters met stabiele lamellen gegarandeerd worden. De houtsoorten ondergaan een drogingsproces van zes maanden om ze bestand te maken tegen de condities van de gebruiksomgeving. Daarnaast worden ze voorzien van uv-remmers om kleurvervaging tegen te gaan.

Luxaflex shutters zijn maatwerk

Omdat Luxaflex shutters op maat gemaakt worden heb je letterlijk en figuurlijk altijd een passende oplossing voor je raam of deur. De diverse onderdelen zoals scharnieren en handgrepen zijn natuurlijk volledig afgestemd op de kleur van je shutters voor optimaal effect! Verkrijgbaar in vijf verschillende lamelbreedtes, zodat elk raam, klein of groot, serre, dakraam of erker, kan worden voorzien.

Shutters Luxaflex
Shutters Luxaflex

Shutters & interieur

Vaak is het mooi om de kleur van je Luxaflex shutters terug te laten komen in je interieur, in meubels, accessoires, beddengoed of kussens. Als je kiest voor een RAL-kleur kan je makkelijk onderling vergelijken en de verf en bijvoorbeeld kozijnen in je huis perfect afstemmen op je shutters, in harmonie of contrast. Natuurlijk ontdek je het beste thuis wat bij je past en als specialist adviseren wij je graag over de mogelijkheden.

Dé shutter specialist

Voorberg Zonwering is dé Luxaflex shutter specialist. Wij zijn perfectionistisch tot in de kleinste details. Dat moet ook wel wanneer je met maatwerk te maken hebt. Wij verkopen Luxaflex shutters, welke een verrassende schoonheid hebben, met ongeëvenaarde kwaliteit en perfectie.

Al meer dan 25 jaar!

Voorberg Zonwering & Buitenleven levert en installeert al meer dan 25 jaar zonwering en buitenleven producten in de regio en bedient hiermee zowel particulieren, horeca en bedrijven.

Meer over shutters weten?

U bent van harte welkom om de shutters in onze showroom te komen bekijken en de werking er van te testen. Onder het genot van een kopje koffie geven wij u graag een goed advies, voor uw specifieke woonsituatie. Uiteraard met een scherpe prijs.