fbpx

PROJECT ZONWERING & HORECA

Projectzonwering

Projectzonwering moet ´idiotproof´ zijn en een lange levensduur hebben met lage onderhoudskosten. Ook bij de installatie moet met verschillende factoren rekening worden gehouden.

Goed geregeld!

Voorberg Zonwering heeft ervaring met projectzonwering in de vorm van verzorgingstehuizen en kantoorgebouwen waar de overlast van de installatie vaak tot een minimum moet worden beperkt. Bij storing wordt snel gereageerd.

 

De automatische aansturing van de schermen moet vooraf goed in kaart worden gebracht. Kennis van zaken, een goede planning en een flexibele instelling staan garant voor tevreden gebruikers en gebouwbeheerders. 

De heren in zonweren

Dé specialist voor uw horeca terras!

Voorberg Zonwering & Buitenleven is één van de partners van De heren in zonweren. De specialist op het gebied van horeca terrassen. Bezoek onze gespecialiseerde pagina met alle ins & outs over horeca terrassen.

Te druk en geen tijd om langs te komen? Vragen?

Al meer dan 30 jaar!

Voorberg Zonwering & Buitenleven levert en installeert al meer dan 30 jaar buitenzonwering, terrasoverkappingen, textiel-/lamellendaken en raamdecoratie/binnenzonwering producten in de regio en bedient hiermee zowel particulieren, horeca en bedrijven.

Meer over projectzonwering en/of horeca weten?

U bent van harte welkom om de systemen in onze showroom te komen bekijken en de werking te testen. Onder het genot van een kopje koffie geven wij u graag een goed advies, voor uw specifieke bedrijfs en/of horeca situatie. Uiteraard met een scherpe prijs.

Heeft u nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op, of breng een bezoek aan onze showroom. We helpen u graag verder met het kiezen van de perfecte zonwering, raamdecoratie, terrasoverkapping of tuinkamer voor uw woning en beantwoorden graag al uw vragen.

De verschillende specialisaties van Voorberg Zonwering BV zijn onder diverse websites ondergebracht. Neem een kijkje en bewonder wat er allemaal verkrijgbaar en mogelijk is.