fbpx

BEWEGEND GLAS

Bewegend glas

Een overkapping met glasdak is in de zomer een echt verlengstuk van de woning. Zelfs wanneer het regent. Door toepassing van bewegend glas, kan uw overkapping of balkon nu in alle jaargetijden gebruikt worden, waarbij u lichtinval behoudt! U schuift de glaspanelen simpelweg op hun plaats en u heeft er in principe een kamer bij.

Schuifwand en schuif-draaiwand

Bewegend glas wordt het meest toegepast als schuifwand of schuif-draaiwand. Naast terrasoverkappingen worden deze glassystemen ook op balkons toegepast, zodat er bij slecht weer toch van het balkon gebruikgemaakt kan worden. Bewegend glas kan ook eenzijdig toegepast worden als windbeschutting.

 

Vouwwand

Ook vouwwanden worden tegenwoordig veel toegepast. Bij normale vouwwanden heeft u geen kader om de glaspanelen en dus een ongelimiteerd uitzicht. Bij geïsoleerde vouwwanden zijn de glaswanden gekaderd.

Al meer dan 25 jaar!

Voorberg Zonwering & Buitenleven levert en installeert al meer dan 25 jaar zonwering en buitenleven producten in de regio en bedient hiermee zowel particulieren, horeca en bedrijven in de regio.

Meer over bewegend glas weten?

U bent van harte welkom om de glassystemen in onze showroom te komen bekijken en de werking er van te testen. Onder het genot van een kopje koffie geven wij u graag een goed advies, voor uw specifieke woonsituatie. Uiteraard met een scherpe prijs.