fbpx

GLASDAKEN

Waarom een Glasdak?

Een glasdak is een terrasoverkapping, waarbij de panelen zijn gemaakt van hoogwaardig en duurzaam gelaagd veiligheidsglas. Dit betekent dat de doorstraling van zonlicht volledig behouden blijft. Daarnaast is het makkelijk schoon te maken én blijft dit op lange termijn er stralend mooi uitzien. U kunt nu dus veel langer van uw overkapping gebruik maken. Het buitenseizoen wordt écht verlengd!

specialist in tuinkamers

Dé glasdak specialist

Voorberg Zonwering & Buitenleven is dé specialist in glasdaken, terrasoverkappingen en tuinkamers. Bezoek onze gespecialiseerde pagina met alle ins & outs over glasdaken, terrasoverkappingen en tuinkamers.

Al meer dan 25 jaar!

Voorberg Zonwering & Buitenleven levert en installeert al meer dan 25 jaar zonwering en buitenleven producten in de regio en bedient hiermee zowel particulieren, horeca en bedrijven in de regio.

Meer over glasdaken weten?

U bent van harte welkom om de glasdaken in onze showroom te komen bekijken en de werking er van te testen. Onder het genot van een kopje koffie geven wij u graag een goed advies, voor uw specifieke woonsituatie. Uiteraard met een scherpe prijs.