Bediening zonwering

Gemak dient de mens, en met een gemakkelijke bediening heeft u meer plezier van uw zonwering. Zonwering kan heel comfortabel worden bediend, vanuit uw luie stoel of geheel automatisch. Het meest toonaangevende en doordachte merk is Somfy.

Met het HomeMotion concept, bedient u de zonwering van uw woning wanneer u wenst en waar u ook bent. Breng een bezoek aan onze showroom voor een demonstratie!

Hieronder vindt u de meest gebruikte zonwering bedieningen: 

Schakelaar
Een veel gebruikt systeem met een ‘recht toe recht aan’ bediening voor wie het simpel wil houden. 

RTS-handzender bediening zonwering
Bij het Somfy RTS systeem kunt u uw zonwering of rolluik bedienen met een handzender, radiografisch dus zelfs door muren heen. De RTS zenders worden gebruikt in combinatie met RTS motoren of losse ontvangers. 

Zon/wind sensor
De Somfy zon-windautomaten zijn een prima hulp om uw buitenzonwering te bedienen als u niet thuis bent. Er zijn legio mogelijkheden, bedraad of draadloos of aangevuld met een regensensor. Laat u vooraf goed informeren zodat u weet wat u kunt verwachten. Wij nemen er  graag de tijd voor. 

Homemotion
Het is nu ook mogelijk zonwering en andere producten in uw woning te bedienen met uw smartphone, tablet of pc/mac. Dus waar u ook bent, u heeft altijd controle over uw huis. Met Somfy IO kunt u gelijk ook uw verlichting, verwarming en zelfs uw huisdeurslot bedienen.