Weinor Plaza Viva

Fraaie zonwering, ook voor grote terrassen

Van die mooie zomerse dag op het terras moet u onbezorgd kunnen genieten. Om dat mogelijk te maken, biedt de Weinor Plaza Viva de nodige schaduw. En wel op max. 30 m², voor de hele familie inclusief vrienden. Maar de Weinor Plaza Viva is niet alleen praktisch. Het scherm past zich met zijn moderne, slanke design ook aan elke huisgevel aan. En dankzij de enorme keuze aan aantrekkelijke zonweringdoeken kunt u uw terras vormgeven zoals u dat wilt.

 Weinor-plaza-viva-1

  

Weinor Plaza Viva: extreem stabiel, ook bij winderig weer

Ja, zo’n zomerse lucht is mooi. Vooral als het zonnescherm ondanks sterke windvlagen veilig staat. Zoals de Weinor Plaza Viva. Dankzij de beide voorste staanders is het scherm uiterst windbestendig. Het solide duo garandeert, dat de pergola-zonwering tot windkracht 6 uitgeschoven kan blijven en ook dan nog betrouwbare zonwering biedt. Zelfs bij gevels met minder dragende ondergronden zoals bijvoorbeeld oude gebouwen nemen de staanders sterke windlasten veilig op.

 

 

Altijd een strak doek met een Weinor Plaza Viva

Bij de Plaza Viva OptiStretch is het doek aan alle vier zijden strak gespannen. De voordelen: een bijzonder strak doek en geen lichtspleet aan de zijkanten. De basisversie van de Plaza Viva Stretch is aan twee zijden gespannen en tussen doek en zijprofiel bevindt zich een lichtspleet. Bij beide varianten zorgt een krachtig spansysteem met kabels voor een gelijkmatige doekstand.

 Weinor-plaza-viva-2

 

De Weinor Plaza Viva geeft slimme bescherming tegen regen

Met de Weinor Plaza Viva blijft u droog, want het regenwater loopt betrouwbaar weg. Het recept voor succes: de omlaag te draaien telescoopstaander, het vochtafstotende zonweringdoek en de waterdicht aan elkaar genaaide banen van het doek. Zo kunt u heel ontspannen aan uw gedekte tafel blijven zitten en genieten van het buiten zijn in de regen.

 Weinor-plaza-viva-3

 

Beste kwaliteit, maximaal comfort …ook in de details

Wie voor Weinor producten kiest, kan vertrouwen op topkwaliteit. Weinor maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Dat geldt ook voor de Plaza Viva. Met talrijke technische hoogtepunten zet het zonnescherm nieuwe maatstaven.

De Weinor Plaza Viva is zo gebouwd, dat van buiten vrijwel geen schroefkoppelingen te zien zijn. Daardoor oogt het design van het zonnescherm slank, modern en elegant. Daarnaast is het spansysteem bijzonder stil en duurzaam. Het weinor loopwerk overtuigt dankzij het geluidsarm in- en uitschuiven dat het materiaal ontziet.

Weinor-plaza-viva-4

  

Ideale aanvullingen voor uw Plaza Viva 

Met de aan de buitenzijde gemonteerde verticale zonwering van de VertiTex-serie biedt weinor een optimale oplossing voor zonwering, bescherming tegen verblinding, windbescherming en bescherming tegen inkijk in één (zie foto hieronder). 

Tegen ongewenste inkijk, zon en met name koele zijwind bied Weinor het compacte zijzonnescherm: de Paravento.

Weinor-plaza-viva-5

 

Bezoek onze showroom

Wilt u de Weinor Plaza Viva live in actie zien, weten of een Weinor Plaza Viva voor uw specifieke situatie voldoet, of verdere informatie ontvangen? Neem dan vooral even een bezoekje aan onze showroom gelegen in het oude centrum van Maassluis. Te druk en geen tijd om langs te komen? Bel ons!  …of mail.