VEROSOL

Verosol

Het merk Verosol onderscheidt zich duidelijk van concurrenten, doordat ze het beste zon reflecterende doek van de wereld produceert. Met doeken die tot wel 83% reflecteren zijn de Verosol producten gelijkwaardig aan buitenzonwering.

Wat maakt Verosol zo speciaal?

De stoffen van Verosol worden voorzien van een metaal laagje en bieden daardoor ongeëvenaarde prestaties als het gaat om reflectie en visueel comfort. Geniet van de voordelen van overdag privacy zonder afbreuk te doen aan het prachtige uitzicht buiten. De gemetalliseerde stoffen elimineren schittering, en ander hinderlijk licht.

 

De hoogwaardige materialen en unieke processen die worden gebruikt om deze stoffen te produceren resulteren in een eindproduct zonder compromis. 

Thermische isolatie

De gemetalliseerde achterkant van de stof zorgt ook voor effectieve isolatie van ramen, waardoor het warmteverlies in de winter en de warmtewinst in de zomer aanzienlijk verminderen.

 

Verosol producten geven de beste combinatie van zonwering én isolatie voor de ramen in uw woning of bedrijfsgebouw, gedurende alle seizoenen van het jaar. Dit leidt tot aanzienlijke besparingen in energiekosten en verminderde CO²-uitstoot.

Al meer dan 25 jaar!

Voorberg Zonwering & Buitenleven levert en installeert al meer dan 25 jaar zonwering en buitenleven producten in de regio en bedient hiermee zowel particulieren, horeca en bedrijven in de regio.

Meer over Verosol binnenzonwering weten?

U bent van harte welkom om de Verosol producten in onze showroom te komen bekijken en de werking er van te testen. Onder het genot van een kopje koffie geven wij u graag een goed advies, voor uw specifieke woonsituatie. Uiteraard met een scherpe prijs.