fbpx

TERRASVLOEREN

Terrasvloeren

Topdeck Buitenvloeren zijn prachtige buitenvloer welke tegen een stootje kunnen, met het uiterlijk van hout, maar zónder de nadelen ervan. Deze terrasvloeren worden niet glad, zijn nagenoeg onderhoudsvrij en hebben een zeer lange levensduur.

Dé buitenvloer voor elk terras

Met Topdeck Buitenvloeren brengen wij sfeer op allerlei soorten terrassen. Het is dé ideale terrasvloer om in je tuinkamer, of onder textieldak te hebben én is bovendien blote voetenvriendelijk.

 

Ook voor het balkonterras is een Topdeck Buitenvloer zeer geschikt. Het transformeert een terras naar een strak ogend en modern geheel, waarbij de natuurlijke kleur van de houtvezels, de extra touch geeft.

Foto met link naar Topdeck Buitenvloeren

Dé terrasvloer specialist

Voorberg Zonwering & Buitenleven is dé Topdeck Buitenvloeren specialist in de regio. Bezoek onze gespecialiseerde pagina met alle ins & outs over deze terrasvloeren.

Al meer dan 25 jaar!

Voorberg Zonwering & Buitenleven levert en installeert al meer dan 25 jaar zonwering en buitenleven producten in de regio en bedient hiermee zowel particulieren, horeca en bedrijven in de regio.

Meer over terrasvloeren weten?

U bent van harte welkom om de Topdeck Buitenvloeren in onze showroom te komen bekijken en samples mee te nemen. Onder het genot van een kopje koffie geven wij u graag een goed advies, voor uw specifieke terrassituatie.