fbpx

POLY-WOOD®

Tijdloos, comfortabel & duurzaam

De buitenmeubelen van Poly-Wood® zijn echte eye-catchers. De ontwerpen zijn innovatief en gebaseerd op klassiekers, van luxe tot casual. De Adirondack sets springen misschien wel het meest in het oog, de perfecte afwerking en grote kleurkeuze maken het verschil. Het ontwerp maakt Poly-Wood® tot een pronkstukje dat op bijna elk terras tot zijn recht komt. Uitgevoerd in één van de vele Poly-Wood® kleuren een garantie voor jarenlang terrascomfort. 

Classic Adirondack Chair

De ster der Adirondacks! 
Door het prachtige en simpele design is dit een blikvanger voor elke omgeving. De rechte rugleuning leunt ver genoeg naar achteren om in combinatie met het diepe zitvlak je vrije tijd zoveel mogelijk om te zetten naar comfort en beleving. Door de lage zit beleeft u tevens uw omgeving in een ander perspectief. Het befaamde materiaal zorgt er voor dat u bijna geen onderhoud heeft.

Long Island Dining Chair

Seashell Adirondack Chair

De top der Adirondacks.
Extra grote armsteunen, een geronde rugleuning, robuuste materialen en een ongelofelijk comfortabel zitvlak voorzien van contouren. Kortom, in alle luxe genieten op de patio of op het terras. De Seashell Adirondack is de top der Adirondack leisure stoelen en dat merk je wanneer je er in zit. Door de onderhoudsarme materialen bespaart u een hoop tijd en het jaarlijks oliën en lakken is tevens verleden tijd.

Al meer dan 25 jaar!

Voorberg Zonwering & Buitenleven levert en installeert al meer dan 25 jaar zonwering en buitenleven producten in de regio en bedient hiermee zowel particulieren, horeca en bedrijven.

Meer over Poly-Wood weten?

U bent van harte welkom om de nog op voorraad zijnde Poly-Wood® meubels in onze showroom te komen bekijken en de zit te testen. Onder het genot van een kopje koffie geven wij u graag een goed advies, uiteraard met een scherpe prijs.