fbpx

KNIKARMSCHERMEN

Knikarmschermen

Een knikarmscherm brengt schaduw, verkoeling, bescherming én sfeer aan je terras. Knikarmschermen komen in vele designs en opties zoals geintegreerde LED-verlichting, dus of je een super strakke moderne woning hebt, een klassiek herenhuis, of iets anders …wij hebben er een knikarmscherm voor.

De functionele sfeermaker

Een knikarmscherm is nog steeds een populaire oplossing voor het terras. Makkelijk te bedienen, met een gesloten cassette voor bescherming tegen de elementen. Natuurlijk horen daar ook de kleurrijke en sfeervolle doeken bij. Van fleurig, naar strak en modern, of klassiek. Het kan allemaal.

 

Kies het doek dat bij je past en laat je door ons adviseren over de mate van warmte- en lichtwering. De huidige technische weefsels zijn licht, sterk en garanderen jarenlang terrasplezier. In onze showroom zijn diverse gerenomeerde merken te vinden, zoals Weinor®, Luxaflex®, SunMaster® en ZenZon®. Sterke merken met kwaliteitsproducten en goede garanties.

Page textieldaken foto textieldak 4 weinor

Zonwering én windbestendigheid?

Al meer dan 25 jaar!

Voorberg Zonwering & Buitenleven levert en installeert al meer dan 25 jaar zonwering en buitenleven producten in de regio en bedient hiermee zowel particulieren, horeca en bedrijven.

Meer over knikarmschermen weten?

U bent van harte welkom om alle knikarmschermen in onze showroom te komen bekijken en de werking er van te testen. Onder het genot van een kopje koffie geven wij u graag een goed advies, voor uw specifieke terrassituatie. Uiteraard met een scherpe prijs.