Beweegbare glaswanden in tuinhuis

Steeds meer mensen maken een extra ‘living’ in een tuinhuis. Een genietplekje in de tuin, waar de loungeset altijd wordt benut, feestjes een extra onderdak hebben, terwijl de BBQ overuren maakt. Wij installeerden twee beweegbare glaswanden in een tuinhuis, zodat deze (in principe) alle maanden van het jaar gebruikt kan worden.

Project glaswand Maassluis 2

Aan de voorzijde is een volglas schuifconstructie gemonteerd. De afzonderlijke schuifpanelen kunnen horizontaal in één of twee richtingen parallel aan elkaar verschuiven. Bij het openen en sluiten van het eerste schuifpaneel, opent en sluit de ingebouwde meenemer ook automatisch de overige schuifpanelen. Dankzij de staande constructie zijn brede openingen te realiseren zonder extra verstevigingen aan de bovenkant. De loopwagens van de lichtlopende schuifpanelen zijn aan de onderkant voorzien van kogellagers. Ideaal om op deze manier langer te genieten van de zomeravonden.

Project glaswand Maassluis 1

Aan de waterzijde is een hangend volglas schuif-/draai systeem gemonteerd, zodat het glas zoveel mogelijk aan de muurzijde wordt geparkeerd. Geheel zonder verticale stijlen uitgevoerd, zodat u ook bij gesloten panelen een prachtig zicht naar buiten behoudt. Zo geniet u van een onbelemmerd uitzicht met behoud van lichtinval.