fbpx

CARPORTS

Carports

Onze carports met veiligheidsglas zijn gebogen, wat ze steviger maakt. Daarnaast zien ze er stylistisch uit door gebruik te maken van slanke aluminium profielen. De aluminium profielen zijn gepoedercoat in een RAL kleur, waardoor deze keurig opgaan in de kleuren van de gevel, het hekwerk of de bestaande schuur.

Boog Carports

Boog carports met veiligheidsglas zijn gebogen, wat ze steviger maakt. Daarnaast zien ze er stylistisch uit door gebruik te maken van slanke aluminium profielen. De aluminium profielen zijn gepoedercoat in een RAL kleur, waardoor deze keurig opgaan in de kleuren van de gevel, het hekwerk of de bestaande schuur.

Duurzaam

Glas is bekend om zijn langdurige mooie uitstraling. Het is daardoor veel duurzamer dan polycarbonaat of een andere kunststof. U behoudt lichtinval en overzicht, terwijl u uw auto gewoon droog onder regen, hagel en/of sneeuw kunt parkeren.

 

Met winterweer hoeft u ’s ochtends geen sneeuw meer te verwijderen van uw voertuig, waardoor u direct kunt vertrekken.

Al meer dan 25 jaar!

Voorberg Zonwering & Buitenleven levert en installeert al meer dan 25 jaar zonwering en buitenleven producten in de regio en bedient hiermee zowel particulieren, horeca en bedrijven in de regio.

Meer over carports weten?

U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom in het oude centrum van Maassluis. Onder het genot van een kopje koffie geven wij u graag een goed advies, voor uw specifieke woonsituatie. Uiteraard met een scherpe prijs.