fbpx

BEDIENING

Bediening zonwering

Gemak dient de mens, en met een gemakkelijke bediening heeft u meer plezier van uw zonwering. Zonwering kan heel comfortabel worden bediend, vanuit uw luie stoel of geheel automatisch. Het meest toonaangevende en doordachte merk in bediening is Somfy.

 

Met Somfy IO bedient u de zonwering van uw woning wanneer u wenst en waar u ook bent, via uw mobiel, iPad of laptop. Breng een bezoek aan onze showroom voor een demonstratie! 

Bedieningsmogelijkheden

Er zijn veel soorten bedieningsmogelijkheden voor uw binnen- en buitenzonwering. Somfy IO is van deze tijd en laat je alles gemakkelijk regelen via de app. Daarnaast zijn draadloze handzenders én draadloze muurschakelaars ook veel gebruikte opties. Voor terraszonwering is er ook de zon/wind sensor, welke alles automatisch voor u regelt.

 

De verschillende opties zijn allemaal in onze showroom aanwezig. Wij informeren en adviseren u hier graag over, zodat u meteen, live, de werking van de verschillende systemen kunt testen, zodat u 100% zeker weet dat het werkt, zoals u dat wilt.

Al meer dan 25 jaar!

Voorberg Zonwering & Buitenleven levert en installeert al meer dan 25 jaar zonwering en buitenleven producten in de regio en bedient hiermee zowel particulieren, horeca en bedrijven in de regio.

Meer over bediening weten?

U bent van harte welkom om de verschillende bedieningssystemen in onze showroom te komen bekijken en de werking er van te testen. Onder het genot van een kopje koffie geven wij u graag een goed advies, voor uw specifieke woonsituatie. Uiteraard met een scherpe prijs.